Vakantieverblijven in De Oliemolen

Genieten van het Bourgondische Limburg? Dat kan bij ons!!

Introductie

De Oliemolen, een rijksmonument uit 1502, is gelegen in Parkstad Limburg in hartje Zuid-Limburg. De molen ligt aan de rand van het Aambos en heeft een eigen stuwvijver, een heerlijke groene en waterrijke omgeving. Het is een prachtige plek om vakantie te vieren, of voor een lekker weekendje weg. Om de rust van onze gasten te garanderen, zijn onze verblijven niet geschikt voor (kleine) kinderen.

De locatie is uniek om in te verblijven. De molen is volledig functioneel en kent een rijke historie. De molen is door het echtpaar Reesink grondig gerestaureerd. Dit met respect voor de geschiedenis van dit rijksmonument. Naast een volledig werkende watermolen. Heeft dit eveneens geresulteerd in 2 luxe vakantieappartementen genaamd "De Opkamer" en "In de Nok" en het van de molen vrijstaande "Bakhuys" welke in 2012 / 2013 volledig ambachtelijk herbouwd is.

De molen heeft een ruime eigen parkeer-gelegenheid en ligt op 10 tot 15 minuten lopen van het centraal station.

Film van onze appartementen
('t Bakhuys is hier nog niet in opgenomen)


Attracties in de regio

In de directe regio is er veel te doen. Bezoek aan SnowWorld of de schitterende tuinen van Mondo Verde. Heeft u meer interesse in cultuur of geschiedenis? Breng dan een bezoek aan het Glaspaleis en neem een kijkje in het Romeinse verleden in het Thermenmuseum.

Het stukje Nederland met zijn rijke historie, schitterende cultuur en mooie tradities. Het gebied waar de tijd stil lijkt te staan, kijkende naar de pittoreske dorpjes, de vele kastelen, de vakwerkhuizen en boerenhoeven. De vele restaurants en cafeetjes met een uitgebreid culinair aanbod en echt lekkere streekgerechten, een heerlijke plek om lekker tot rust te komen.